Rólunk

Kik vagyunk mi és miért jött létre az oldal?

Egy kicsit rólunk! Nagy örömünkre kedvenc játékunk, a Football Manager népszerűsége hazánkban jelenleg is növekszik. Sajnálatos módon azonban az FMHungary használhatatlanná válása óta az egyetlen aktív fórum ahol a magyar játékosok eszmét cserélhetnek, segítséget kaphatnak, az az FMKockák nevű Facebook csoport. Ezt a csoportot viszont egyrészt az új érdeklődők nehezen találják meg, másrészt a fontos információk gyorsan eltűnnek a napi szintű posztok között.

Az évek során rengeteget vállaltunk a magyar játékostársadalom életében, több (oktatóvideók), kevesebb (magyarítás) sikerrel segítettünk azoknak, akik ugyanúgy szeretik a játékot mint mi.

Célunk, hogy az oldalon szórakoztató tartalommal lássuk el az érdeklődőket mind a Football Manager, mind a valós foci témájában, valamint a játékhoz rengeteg könnyen elérhető oktatóanyaggal és kiegészítővel szolgálhassunk!

Továbbá szeretnénk lehetőséget biztosítani SZÁMOTOKRA is, hogy karriereteket, vagy bármilyen focival és a játékkal kapcsolatos cikketeket TI is megoszthassátok a többiekkel.

Reméljük munkánk elnyeri a tetszéseteket!

Tábori Roland és Őri Márk

Alapítók