Magyar mezek és logók és NB3 aktivátor honfitársainktól!

0
5499

Igazán minőségi munkákat kaptunk mára honfitárainktól, melyeket megosztanánk veletek itt is!

2D és 3D mezek by Atman:

Ez a mezcsomag már a korábbi részekhez is elérhető volt Atman jóvoltából. Minőségi munka, mely feldobja a csapatképernyőt, valamint a játékosok meccsek közben is a valós szerelésükben léphetnek pályára.

Letöltés:
2D mezek
3D mezek

Telepítés:
Csomagold ki a letöltött fájlokat a Dokumentumok/Sports Interactive/Football Manager 2021/graphics mappába, majd indítsd el a játékot, és a beállításoknál vedd ki a pipát a Use skin cachenél, és pipáld be a Reload cache kezdetű sort.

 

Hungary Definitive Logopack by Gellard

Ez a logócsomag lefedi a magyar csapatokat. Kis méretű, így kevés tárhellyel sem jelent gondot, mégis nagyon jó minőségű. Az Újpest csapatának régi mezét tartalmazza. Ahol nem vagytok elégedettek a logó minőségével, felbontásával, oda a készítő örömmel fogadja a jobb minőségű képeket!

Letöltés:
Hungary Definitive Logopack

Telepítés:
Csomagold ki a letöltött fájlokat a Dokumentumok/Sports Interactive/Football Manager 2021/graphics/logos mappába, majd indítsd el a játékot, és a beállításoknál vedd ki a pipát a Use skin cachenél, és pipáld be a Reload cache kezdetű sort.

 

NB3 aktivátor by Succ

Idén is kifejezetten gyorsan elkészült az NB3 aktivátor, melyet sokan keresnek minden évben. A visszajelzéseket örömmel várja a készítő!

 

Telepítés:
Feliratkozás a Steam műhelyben
Ezután indíts új játékot az adatbázis kiválasztásával!