Football Manager 2020 – Epic Store információk

0
2349

Mint az az oldal megnövekedett forgalmából is látható, nagyon sok új és visszatérő játékos élt az Epic Store akciójával, melynek keretében ingyenesen be lehetett szerezni a Football Manager 2020-at. Ennek apropóján néhány információt szedtünk össze nektek!

Kiegészítők:

A kiegészítők ugyanúgy működnek mint a Steames verzión. A megfelelő mappákat továbbra is a Dokumentumok/Sports Interactive/Football Manager 2020/… mappában találod.

Amennyiben olyan kiegészítőről van szó, melyet a játék főkönyvtárába kell elhelyezni, úgy alapértelmezetten a C:\Program Files\Epic Games\FootballManager2020\data mappát keresd.

Magyarítás:

A nálunk elérhető magyarítás tökéletesen működik az Epices verzióval is, a megfelelő mappába másolva. Természetesen a Steam Workshopos telepítési módszer itt nem opció.

Pre-Game Editor, In-game Editor és Genie Scout:

Az alapértelmezett Pre-Game Editor az Epices verzióhoz nem elérhető. A fizetős In-Game editor (mely pl. szabályok, bajnokságok módosítására nem alkalmas, lényegében egy cheat eszköz) elérhető, de csak Windowsos felhasználóknak. A Genie Scout elvileg működik minden verzióval.

Touch verzió:

FM20 Touch nem elérhető az Epic Storeból.

Online játék:

A Steames és Epices forrásból származó FM20 verziókkal lehet egymás ellen játszani online.