1862-ből a csúcsra :: 1.évad :: 12 forduló után

0
851

Kicsit talán rövid idő telt az előző rész óta, de egy fontos találkozó jön amit mindenképpen meg akarok mutatni nektek, igy lényegében 4+1 meccs eredményeit láthatjátok, illetve természetesen a tabella állását.

8.forduló: 

Notts County FC 2:1 Aldershot
Gól: Enzio Boldewijn (60), Wes Thomas (67)
Meccs embere: Regan Booty (MC, Notts Co)

Ezt a meccset láthattátok a vasárnapi videóban, az első félidő után megforditottuk az állást és végül könnyedén nyertünk. Booty 4 kulcspasszal és 1 assziszttal lett a meccs embere.

9.forduló:

Harrogate 0:0 Notts County FC
Gól: —
Meccs embere: Ben Turner (DC, Notts Co)

Ha erről a meccsről 2 mondatot tudok irni már boldog vagyok, 7.0-ás értékeléssel a meccs embere Ben lett…

10.forduló:

Notts County FC 1:2 Solihull Moors
Gól: Wes Thomas (21)
Meccs embere: Kyle Storer (DMC, Solihull)

A végeredmény az első félidőben kialakult, kellemetlen vereség volt ez számunkra mert egy közvetlen riválisunk tudott 3 pontot elvinni tőlünk. Taktikájuk elég volt hogy kihúzzák 1 kapott góllal (3CD, 2WB, 2DM), az adódó helyzeteiket meg berúgták kőkeményen. Kár érte.

11.forduló:

Flyde AFC 1:3 Notts County FC
Gól: Michael Doyle (pen 8), Rayhaan Tulloch (32, 49)
Meccs embere: Rayhaan Tulloch (AML, Notts Co)

Visszatértünk a győzelmi útra, sok kiválóan teljesitő játékossal, a 3db 100%-os helyzetünket pedig bevágtuk. Értékes 3 pont, remek középpályával és támadó sorral.

12.forduló:

Notts County FC 4:0 Woking
Gól: Enzio Boldewijn (20, 90+1), Rayhaan Tulloch (21, 45+1)
Meccs embere: Enzio Boldewijn (AMR, Notts Co)

Ennyi kulcspasszot kiosztani egy meccsen már bűncselekménynek számit, összesen 22! jött össze, ebből 6-ot Jack Rudoni vállalt be a középpályáról. Woking egy piroslappal volt jobb nálunk… 3 játékos is 9-es értékelés felett végzett, végül Enzio nyerte a csatát 9.4-el.

A különböző keresztbeverések miatt a 2 rossz meccs se befolyásolta a 1.helyünket a bajnokságban.

Éééés mint mondtam egy hatalmas rangadó vár ránk, illetve rátok a Youtube-on, Notts County vs Barnet, azaz a 3.helyezettet fogadjuk. Rossz hir hogy nemzetközi szereplés miatt Tulloch nem bevethető, pedig ő rúgta eddig a legtöbb gólunkat, hiányát biztosan meg fogjuk érezni. Szerdán 19:00-tól keressétek a meccset és bővebb infókat az EagleFM csatornán! Peace