1862-ből a csúcsra :: 1.évad :: 7 forduló után

0
638

Elindult tehát a bajnokság, jöjjenek a mérkőzések eredményei részletesen. Eddig 7 teljes forduló ment le, vannak meglepően rosszul és jól teljesitő csapatok is, mi hálistennek egyikbe se tartozunk.

1.forduló:

Notts County FC 1:0 Maidenhead
Gól: Rayhaan Tulloch (10)
Meccs embere: Richard Brindley (DR, Notts Co)

Meglepően kevés góllal indult a szezonunk, 22 kapuralövés ebből 9 alkalommal el is találtuk a kaput, de az ellenfél hálóőre majdnem mindig kifogott rajtunk, nem hiába kapott 7.0 értékelést. A meccs embere 6 sikeres szereléssel, 2 kulcspasszal, 4 sikeres csellel és 1 kialakitott helyzettel a jobb oldali védőm lett.

2.forduló:

Yeovil Town 0:3 Notts County FC
Gól: Richard Brindley (5), Michael Doyle (pen 19), Cal Roberts (90+3)
Meccs embere: Richard Brindley (DR, Notts Co)

Előzetesen tartottam a meccstől mert a Yeovil a másik csapat aki tavaly velünk egyet kiesett a League Two-ból, de végül egy könnyed meccs lett belőle. Az ellenfél ráadásul 10 emberrel fejezte be a találkozót, az 53.perctől játszottunk emberelőnyben. Richard Brindley újabb meccs embere cimet zsebelt be.

3.forduló:

Notts County FC 1:0 Wrexham
Gól: Rayhaan Tulloch (21)
Meccs embere: Rayhaan Tulloch (AML, Notts Co)

Rengeteg 11 kaput eltaláló lövés, mégis csak 1 gól döntött, a helyzetkihasználásunk még nem a legjobb. Sok vizet mondjuk az ellenfél nem zavart, mert 2 alkalommal jöttek el a kapunkig az is távoli lövés volt. Meccs embere a gólszerzőm lett, 4 sikeres csel és 1 gól.

4.forduló:

Torquay 5:2 Notts County FC
Gól: Regan Booty (35, 90+2)
Meccs embere: Tennai Watson (WBR, Torquay)

Hidegzuhany a javából, 11.percben már 3:0 volt az ellenfélnek. Szépitettünk kicsit később, de a félidő előtt még kaptunk 2-őt. A második játékrészben jobbak voltunk de már rég elment a hajó, pontosabban elsüllyedt…Booty volt az egyetlen aki csinált is valamit, mindenki más mélyen a tudása alatt teljesitett.

5.forduló:

Notts County FC 2:0 Sutton
Gól: Michael Doyle (pen 6), Enzio Boldewijn (21)
Meccs embere: Enzio Boldewijn (AMR, Notts Co)

Helyreálltak a dolgok, szép kényelmes győzelem otthon a szinte semmit se mutató Sutton ellen. Enzio a gól mellett 7 sikeres csellel és 6! kulcsfejessel büszkélkedhetett a találkozó végén, klasszis teljesitmény.

6.forduló:

Barrow 0:1 Notts County FC
Gól: Regan Booty (69)
Meccs embere: Regan Booty (MCL, Notts Co)

Sokmindent elmond a találkozóról, hogy 7.4-es értékeléssel lehet valaki a meccs embere, senki más nem ment 6.9 felé se. Unalmas meccs, értékes 3 pont.

7.forduló:

Dag&Red 1:4 Notts County FC
Gól: Wes Thomas (4, 61), Enzio Boldewijn (22), Cal Roberts (pen 56)
Meccs embere: Wes Thomas (ST, Notts Co)

Gólzáporos ütközet, ahol végre a csatárom is mutatott valamit, ez az előtte lévő 6 fordulóban nem sikerült neki. A védelmünk rendben van, de elől van még mit csiszolni a taktikán.

Összességében tehát jól rajtoltunk, 1 kényelmet vereség azért becsúszott. Táblázat igy fest tehát:

Szoros az élmezőny, ránk pedig vár egy fontos meccs a 4.helyezett Aldershot ellen, ezt a találkozót láthatjátok a következő videómban a Youtube csatornámon!

Folytatjuk…