Nyári FM Challenge VB! – 1.forduló – Csoportkör

0
406

Sziasztok Betyárok!

Egy új játékra invitállak Titeket, az FMbetyárok nyári FM20 Challenge VB-re! Várom 12 fő jelentkezését akiknek egy sor kihivást kell végrehajtania az FM20-al! Lássuk a szabályokat illetve a lebonyolitást.

  • 4db 3fős csoportba sorsollak Titeket, ahol az első helyezettek az elődöntőbe kerülnek, a 2.helyezettek pedig a 5-8.helyért játszhatnak később. Minden csoportban 3 kihivás lesz, ezeken lehet pontokat gyűjteni majd a megadottak alapján. A mentések letölthetőek lesznek a jelentkezések után egy linkről azoknak akik a leggyorsabbak voltak (lesz 2.forduló is ha lemaradnál!)
  • A mentésekhez szigorú szabályok tartoznak melyek betartása kötelező (ha csalni akarsz kérlek már most ne olvasd tovább, ez egy becsületességen alapuló játék)
  • A mentések lejátszásának határideje 1 hét a csoportkörben, a későbbi kieséses részben pedig 3 nap!
  • A csoport győztesek közül az A és B csoport nyertesei egymás ellen, mig a C és D csoportok győztesei szintén egymás ellen játszanak. A csoport másodikoknál a helyzet hasonlóan alakul!

Az elkészült mentéseket egybe csomagolva küldjétek vissza a nevetekkel ellátva emailben ellenőrzésre! Segédprogramok használata nem megengedett, ahogyan letöltött taktikák alkalmazása se (becsületesség pls).

Csoportkör mentései és szabályzata

Kérdés esetén keressetek nyugodtan!

Jelentkezni emailben az eagleheart4@gmail.com cimre küldött Teljes névvel lehet, a leggyorsabb 12 fő kezd, akiknek a mentéshez a linket elküldöm miután megtörtént a csoportbeosztás.