Elérkeztünk a végére: 100%-os a Magyarítás!

0
2574
magyarítás

Elérkezett a várva várt pillanat! Elkészültünk, 100%-os a magyarítás!

Legutoljára 8 résszel ezelőtt volt lehetősége a magyar közösségnek – NEKTEK – a Football Manager szériát teljes egészében magyarul játszani. Azóta sok idő telt el, de most végre eljött ez a pillanat is!

A munkának rengetegen részesei voltak. Köszönjük a fordítók kitartó munkáját, hiszen tudjuk mekkora anyagról van szó! Köszönjük a támogatóknak a több, mint 660 ezer forintnyi pénzt, mellyel a fordítókat támogatták, motiválták. Ez teljes egészében a fordítókhoz került. Köszönjük a sok üzenetet, visszajelzést, amiből tudtuk, van értelme a munkának!

Tudjuk, hogy a játékban maradt néhány sor, melyek angolul szerepelnek. Ezeket a játék egy másik adatbázisból veszi át, a közelmúltig teljesen lehetetlennek tűnt ezeket fordítani, de a német barátaink újfent kisegítettek minket, így már  ez is fordítás alatt áll. A közeljövőben ezzel is kiegészül a magyarítás!

Tudjuk azt is, hogy sok helyen a minőség, nyelvhelyesség vagy épp a fordítás pontossága nem az igazi. Ez elkerülhetetlen volt egy ekkora anyagnál, hiszen nem tudunk egyszerre fordítani, és minden egyes sort ellenőrizni is. Ezen felül néha nem is volt egyértelmű, melyik sor hová kerül a játékban.

Egy kisebb de kitartó csapat most nekiáll a lektorálásnak, ahol ezeket a hibákat javítjuk, hogy a munkánk teljes mértékben élvezhető legyen! Mellette a közeljövőben létre fogunk hozni egy olyan felületet, ahol bejelenthetitek az általatok felfedezett hibákat, így ti is segíthettek a magyarítás tökéletesítésében!

Most ennyi legyen is elég, itt a lényeg, amiért jöttetek:

MAGYARÍTÁS