FM20 – Információk

0
823

Már lassan vége az augusztusnak, elkezdődött az új szezon a legtöbb bajnokságban. A Football Manager játékosai pedig ilyenkor már legtöbbször tűkön ülve várják az új rész érkezését. Lássuk mit tudunk eddig az FM20-ról.

 

 

 

Hivatalos bejelentés még nem érkezett a játékról, pedig ilyen tájt már sokszor láthatunk képeket is az új játékról.  Miles Jacobson, a fejlesztő SI Games vezetője twitteren azt írta, idén csak a hónap legvégén várható a bejelentés, melyre jó okuk van. Reméljük tényleg jó… Ti mire számítotok?

Hogy mikorra várható a megjelenés? Az elmúlt évek tapasztalatai alapján nagy valószínűséggel az október utolsó hete és a november második hete közötti időszakban. A szokásos rendszer szerint idén is várható béta, mellyel általában két héttel a megjelenés előtt már játszható a játék, valamint Demo is, azok számára akik vásárlás előtt szeretnék kipróbálni a játékot.

A várható minimális gépigény nagy valószínűséggel nem, vagy csak minimálisan változik, hiszen a játék teljesítményét leginkább az adatbázis mérete befolyásolja továbbra is.

Ahogy azt a fejlesztők a korábbiakban már kihangsúlyozták, szeretnék a játékot minél több platformra elérhetővé tenni. Ennek köszönhetően a játék elérhető lesz a frissen debütáló Google Stadián is, és a 19-hez hasonlóan valószínűleg az XBOX Game Pass előfizetők is hozzájuthatnak. A platformok bővítésének köszönhetően az FM19 eladási rekordot döntött, kiadás óta már több mint kétmillió példány kelt el belőle a világon (kis hazánk részesedése ebből minden platformot figyelembe véve max 2000 db), így érthető a további bővítés célja.

A várható újításokról egyelőre nincs semmilyen információ. A következő cikkben a játékosok által leggyakrabban emlegetett lehetőségekből állítok össze egy kívánságlistát, melynek megvalósíthatóságát és esélyét is kielemezzük.