FM ISKOLA – HAMAROSAN

0
815

Az évek során már sok témában és mélységben foglalkoztam FM Oktatással, ami most egy kicsit már megkopottá és rendszertelenné vált, nehéz megtalálni azokat az anyagokat ami ténylegesen érdekelné az embert. Ennek megszüntetésére fog létrejönni az FM ISKOLA, ami hasonlóan a rendes “élet” oktatáshoz 3 csoportra fog bomlani és 2 módszerrel lesz bemutatva.

  1. FM – Általános Iskola: A tényleges alapoktól indul, hogyan kezdj neki egyáltalán újoncként a játéknak, mik azok az adatbázisok, játékosok értékei, taktikai képernyő stb. Ezeket az anyagokat szöveges és videós formában is megtalálod majd, a cikkekért erre a honlapra kell jönnöd, a videókért pedig az EagleFM Youtube csatornát kell felkeresned.

  2. FM – Középsuli: Haladó tippek azoknak akik már kiismerik a játékot, de szeretnének jobbak lenni, több taktikai rész, csapatépités, okos játékos vétel-eladás stb. A fentihez hasonlóan cikkek és videók lesznek ezekről.

  3. FM – Egyetem: Leginkább a taktikai megvalósitásokról, elemzésekről lesz szó, főleg cikkek lesznek inkább a témában, de beszúrva videók is lesznek a cikkekhez esetenként.

Az összes anyag jelölve lesz, hogy kiknek ajánlott elolvasni/megnézni ezeket, megkönnyitve ezzel a későbbi keresgélést is a témák között. Érdemes lesz tehát hamarosan visszatérni az FMbetyarok.hu oldalra vagy most feliratkozni az EagleFM Youtube csatornára, indul az FM-Iskola!

Roland alias EagleFM