Támogasd a játék fordítását! — vagy — Fordíts és keress pénzt vele!

0
3007

Mint azt írtam a reggeli cikkben, bevezetünk egy olyan rendszert is, mellyel úgy is segíthetsz a fordításban, ha nem tudsz angolul!

Mivel a projekt lassan halad, valamint ez a lehetőség már többször felmerült a magyar közösségben, így szeretnénk lehetőséget nyújtani a fordítás támogatására, ezzel egy időben pedig a fordítók motiválására!

A koncepció pedig a következő:

  • Aki szeretné, befizet tetszőleges összeget, mely megtehető Bankkártyás fizetéssel és hagyományos banki átutalással.
  • A fordítandó szöveganyagból fél százalékos blokkokat (kb 700 sor) alakítunk ki, melyekre bárki jelentkezhet Gerencsér Károlynál.
  • A jelentkezőket 10 összetettebb sorral teszteljük, aki megfelel, megkap egy blokkot.
  • Egy blokk díjazása 6000 Ft lesz, határideje 10 nap. Csak teljesen elkészült, jól lefordított blokkokért jár a díjazás, a fordítás minőségét ellenőrizzük.

Ezzel a rendszerrel reményeink szerint meg tudjuk gyorsítani a fordítást. Elvárásaink, elképzeléseink nincsenek, a támogatás teljesen önkéntes, és minden befolyó összeget a fordításba forgatunk!

A fordítási folyamatról valamint a befolyó pénzösszegről is a lehetőségekhez mérten nyilvántartást vezetünk, hogy nyomon követhető és átlátható legyen.

 

Változik a támogatás módja. Eddig a goood.hu-t használtuk, de sajna sok gond volt az oldallal, ezért a jövőben Márk Őri gyűjti a támogatásokat.
Aki támogatni szeretne minket az alábbi módon megteheti:
Számlaszám: 10918001-00000042-19380007
A közleménybe pedig mindenképp írjátok be, hogy FM FORDÍTÁS
Annyi kérnék még, írjátok meg nekem privátban az összeget, számlatulajdonos nevét ill. hogy mikor utalta. Ez azért kell, hogy teljes mértékben ellenőrizve legyen a támogatás és az elszámolás. Köszönjük.

Kérjük a lehetőségeidhez mérten támogasd ezzel a magyar közösséget!

A magyarítás legfrissebb verzióját pedig ITT érheted el!