Helyzetjelentés – 01.17.

0
593
beszámoló

Sziasztok!

Szeretnénk számotokra egy kis helyzetjelentést adni a közelmúltról és a jövőről!

Mint azt észrevehettétek, az utóbbi időben kissé megcsappant a posztok száma, melynek több oka is van. Egyrészt dolgoztunk az oldal új kinézetén, mellyel az volt a célunk, hogy a kezdetleges kinézet után egy sokkal áttekinthetőbb oldalfelépítést hozzunk össze, ahol a régebbi cikkeket, bejegyzéseket is könnyebben megtaláljátok. Ennek alapja már kész van, reméljük tetszik az új elrendezés. A továbbiakban ez még át fog esni néhány apróbb változáson, amivel tovább szeretnénk javítani az oldalt, így a kapacitásunk egy részét ez foglalta le az elmúlt időkben.

Ezen felül ugye egyrészt a karácsonyi időszakban ahogy Ti is, úgy mi is próbáltuk az időnk nagy részét a családra fordítani, valamint az ehhez tartozó időszakban is mindig sok a teendő, nagy a rohanás általában. Engem személy szerint egy vizsgaidőszak is hátráltat, másnál a munka halmozódott fel.

Ha minden jól megy, 1 héten belül ez az időszak véget ér, és újult erővel esünk neki a posztolásnak. Várható a közeljövőben rengeteg új letöltés — adatbázisok, átigazolási frissítések, skin, mez óriáscsomag, csak az ízelítő kedvéért –, jön nemsokára oktató cikk is. Folytatom a Múlt csodagyerekei sorozatot is, valamint további kihívásokra is számíthattok!

Nem utolsó sorban pedig a karácsonyi lelassulás után újra felpörgött a fordítás, így nemsokára elérjük az 50%-ot!

Amennyiben te is fordítanál, vagy az oldal szerkesztőihez csatlakoznál bármilyen témával, úgy keress minket facebookon, vagy írj az admin@fmbetyarok.hu címre, nagy örömmel fogadnánk!

Őri Márk