Magyar Logopack by Mágus

0
2056
magyar logopack

Ha magyar csapattal kezdenél!magyar logopack by mágus

Magyar csapattal kezdenél, de hiányolod a címereket? Szívesen használnál további magyar készítésű kiegészítőket? Most egy újabbat hoztunk neked!

Ez a logó csomag Mágus munkája, aki a következő gondolatokkal küldte el nekünk munkáját:

“Balu fórumtársunk elkészített egy remekbeszabott magyar megyei kiegészítőt, aminek a végleges verziója steamről valamint az oldalunkról leszedhető. Ezt az “élményt” megfejelve készítettem egy full logócsomagot, amely tartalmazza az összes magyar csapatot NB1-től Megyei 1-ig.
Egyenként végigmentem a csapatokon, hogy teljesen friss legyen az anyag. Ahol nem találtam elérhető címert vagy nem megfelelő minőségben, ott a település címerét használtam fel, mert az szerintem sokkal egyedibb, mint a játék által generált. Piszok sok időbe telt, de remélem néhányan örülnek majd ennek a kis csomagnak..

Gondoltam az igazi szurkolókra is, ezért egy külön könyvtárban (Újpest&Videoton) megtalálható az Újpest FC és a Videoton előző címere.

Ha bármilyen hibát vagy frissebb logót találtok, kérlek jelezzétek az alábbi e-mail címen:

fmlogo@freemail.hu

Mindenkinek jó játékot kívánok!”
Mágus

A letöltést itt találod!

Te is kedvet kaptál, ahhoz, hogy tegyél valamit a közösségért? Használd a beküldés opciót, írj cikkeket, vagy jelentkezz fordítani! De ha más ötleted van, azt is szívesen meghallgatjuk!

 

FM Betyárok!