Új és extrém bajnokságok az FM19-hez!

0
745

Honlapunk azért is jött létre, hogy könnyebben hozzáférhetővé tegyünk számotokra friss letöltéseket. Ma is hoztam jó pár ilyet, új bajnokságok a világ minden pontjáról!

Évről-évre lelkes játékosok létrehoznak olyan bajnokságokat amelyekkel alap esetben nem tudnánk játszani és ezeket meg is osztják a nagyvilággal. Én most 7 ilyen adatbázist hoztam el, ezek akkor lehetnek aktívak ha új játékot kezdel és beállítod, hogy használja is a játék. FELHÍVÁS: mivel ezek nem hivatalos bajnokságok, előfordulhat, hogy hiba van bennük, és pár év után nem tudsz vele tovább játszani, ezt sajnos ellenőrizni nem tudjuk. Kicsomagolni/bemásolni ezeket a editor data könyvtárba kell!

Kezdjünk egy extrémmel, terroristák és vadászrepülők hálójában játszott meccsek, azaz a Szíriai bajnokság! 3 osztály is meg van csinálva az adatbázisban, a 7 közül talán a legérdekesebb választás lehet.

Letölteni erre tessék: SZÍRIA

Aztán folytassuk egy sokkal barátságosabb országgal, alapból ugyan benne is van a játékban, de ezzel az adatbázissal elérhető 5 különböző liga Svájcban. Vajon a Milka tehenek megjelennek a legalsó osztály meccsein? Kiderül ha letöltöd!

SVÁJC 5.OSZTÁLYIG!

Kalandunk folytatódjon Ázsia sziget világában, azaz a Fülöp-szigeteken, itt sajnos csak a legfelső liga érhető el, de ez is érdekes kihívás lehet. Vajon a sok egyforma nevű játékos összezavarhatja a menedzsert?

FÜLÖP-SZIGETEK 1.OSZTÁLY

Magyarország rémísztő ellenfele manapság a következő helyszín, a világverő óriásország Luxemburg! Pénz valószínüleg nulla, játékosok nagyrésze két egyeneset már nem tud labdába rúgni. BL nyerő csapatot összehozni itt a legnagyobb kihívás, főleg ha a 3.osztályból kezded!

LUXEMBURG 3.OSZTÁLY

Földközi-tenger egy kis szigete állomásunk 5. megállója, egy ország ami ráadásul szét is van szakítva a görögök és a törökök álltal, a magyarok kedvenc nyaralási helye: CIPRUS. 3 játszható osztály, egy nagyobb felszabadítás akár azt is jelentheti, hogy a labda a tengerbe köt ki, vagy akár egy cápát is levadászhatsz vele. Kell ennél jobb?

CIPRUS 3.OSZTÁLY

Utolsó előtti megállónk is alapból ugyan benne van a játékban, de itt még több ligát játszhatóvá tett a készítője. Lásd vendégül akár Vladimir Putyint is, bónuszként adj a játékosoknak vodkát pénz helyett. Oroszország 3 játszható osztálya is elérhető nálunk!

OROSZORSZÁG 3.OSZTÁLY

És végül, de nem utolsó sorban egy újabb európai kis ország, akik szanaszét szedték dicsőséges országunk derék focistáit, azaz Andorra! Alkalmaz pékeket és tanárokat a csapatodba, gyúrónak meg sima masszőr is megfelel, csak vigyázz ne számlázzanak túl!

ANDORRA 2.OSZTÁLY

+1, azaz a bónusz bajnokság, a 7 osztályos holland adatbázis! Vajon nehezebb innen felkapaszkodni, mint mondjuk az angol 7.osztályból?

HOLLANDIA 7.OSZTÁLY

Várjuk a beszámolókat, engem főleg a szíriai bajnokság érdekel, tuti fegyverrel rohangálnak a bírók is sárgalap helyett…Have fun!

Roland alias eaglefm